Het asbest is er af en het nieuwe dak zit erop. Nu de volgende fase: het plaatsen van 164 zonnepanelen. Maandag 27 mei as gaat men hier mee beginnen. Afgelopen week hebben we een nieuwe kabel van de kippenschuur naar de boerderij getrokken zodat alle stroom die opgewekt gaat worden ook volledig benut kan worden. Als alles volgens planning gaat dan moet het nieuwe zonne energie systeem vrijdag 8 juni in gebruik zijn.

Daarom wordt het dan hoog tijd om u de gelegenheid te geven alles te bewonderen. Daarom organiseren wij op zaterdag 15 juni een Open Dag. Vanaf 10.00u bent u van harte welkom om zelf te zien hoe het is geworden. U kunt dan ook in de stal kijken. We hebben dan nog geen nieuwe hennen dus u kunt zelf in de stal zien hoe onze kippen leven. Natuurlijk zullen wij u een rondleiding geven en alle ins en outs vertellen. Voor de kinderen is er genoeg vermaak met de skelters en een grote ruimte waar ze naar hartenlust kunnen klauteren en klimmen in het stro. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Mocht u overigens nog belangstelling hebben om mee te doen met onze Crowdfundings actie Boer zoekt Buur dan kan dat nog steeds: Er zijn nog een aantal zonnepanelen beschikbaar. Wij willen u tijdens de Open Dag hier alles over vertellen.

Tot Ziens