2019 is weer begonnen en dit belooft voor ons bedrijf een spannend jaar te worden: In april gaan onze hennen weg en komt de stal leeg. Wij staan dit jaar wat langer leeg omdat we het dak van de kippenschuur gaan vervangen: Het oude dak van asbest gaat eraf en er komt een nieuw dak op. Daarmee voldoen we weer aan de huidige wettelijke eisen: alle asbest daken moeten voor 2024 zijn vervangen.

Verder willen we op het nieuwe dak zonnepanelen gaan plaatsen om daarmee ons bedrijf een stukje duurzamer te maken. Zoals u wellicht weet zijn we voor de financiering van deze zonnepanelen een crowdfundings actie gestart onder de vleugels van ‘Boer Zoekt Buur’. Het blijkt dat deze actie bij onze klanten van de winkel goed is gevallen: We zitten inmiddels op 70% van de doelstelling. Dit wil zeggen dat er inmiddels 114 zonnepanelen zijn gefinancierd door onze klanten! Hier zijn we heel blij mee, maar we zijn er nog niet helemaal: We hebben nog 50 zonnepanelen in de aanbieding. Wilt u ook nog mee doen met het duurzamer maken van ons bedrijf, doe dan mee.

Wij willen u, als gewaardeerde klant, ook de kans geven om te investeren in het duurzamer maken van ons bedrijf, waarbij u tegelijk een mooi rendement kunt realiseren: U financiert een of meerdere zonnepanelen en ontvangt daarvoor van ons waardebonnen die u weer kunt verzilveren voor producten uit onze winkel.

Bijvoorbeeld: U financiert 1 zonnepaneel a € 250,= en u ontvangt van ons 12 waardebonnen a € 25,=. U krijgt dus 12 x € 25,= is totaal € 300,= weer terug. Een  rendement van 5% over 6 jaar! U kunt elk jaar 2 waardebonnen verzilveren in onze winkel.

Om u op de hoogte te houden van het rendement van de zonnepanelen komt er in de skybox een scherm te hangen waarop dagelijks het stroomverbruik en de stroomopbrengst van de zonnepanelen is te zien.

De waardebonnen staan niet op naam maar zijn wel genummerd. U kunt deze waardebonnen dus ook cadeau geven. Wilt u meer informatie kom dan langs in onze winkel of bel of mail ons.